Ali Koç Aziz Yıldırım / Fenerbahce De Aziz Yildirim Nihat Ozdemir De Degil Ali Koc A Cevap Verdi : Ali koç'un öncelikli derdi, galatasaray'i sekteye ugratmaktir.

Ali Koç Aziz Yıldırım / Fenerbahce De Aziz Yildirim Nihat Ozdemir De Degil Ali Koc A Cevap Verdi : Ali koç'un öncelikli derdi, galatasaray'i sekteye ugratmaktir.. Azız yıldırım'a da şapka çıkartmak lazım. Ali koç 1907 tribünü'nün o dönemki başkan aziz yıldırım ve yöneticilerin eseri olduğunu belirterek şu an 1907 tribünündeyiz. Fenerbahçe'nin tarihi seçimli kongresinde gerilim tavan yaptı. Fenerbahçe camiası artık bölünmüştür, ali koç'u tebrik ediyorum sözlerine yanıt verdi. Aziz yıldırım arayıp, soru sorduruyor.

Azız yıldırım'a da şapka çıkartmak lazım. Aziz yıldırım'ın da farklı düşüneceğini sanmıyorum. Ali koç ve aziz yıldırım kavgası derlemeler. Ali koç, artık aziz yıldırım'a kırgın değil kızgın olduğunu ifade etti. Aziz yildirim amatör, ali koç ise profesyonel ve organize bir kötülüktür.

Aziz Yildirim Fenerbahce Taraftari Bolunmustur Ali Koc U Tebrik Ediyorum Tr724
Aziz Yildirim Fenerbahce Taraftari Bolunmustur Ali Koc U Tebrik Ediyorum Tr724 from www.tr724.com
Fenerbahçe'nin tarihi seçimli kongresinde gerilim tavan yaptı. Aziz yildirim'in öncelikli derdi fenerbahçe'nin ba$arisidir. Fenerbahçe'de 3 haziran'da başkan seçilen ali koç'un bahsettiği kötü tablonun sebebi ortaya çıktı. 3temmuz sürecinde fenerbahçeye alçakça saldıran gazeticelerle söyleşi yapan aziz yıldırım. Geçen gün aziz yıldırım'ın kendisine yönelik ağır eleştirilerine cevap veren. Aziz yildirim her ne kadar fenerbahce icin tesislesme zararı düşünmem. Aziz yıldırım, fenerbahçe kulübü'ne vereceği parayı da açıkladı. Fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım, başkan ali koç'un açıklamaları ve geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirilen yüksek divan kurulu toplantısında konuşulan mali konularla ilgili açıklamalarda.

Fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım, başkan ali koç'un açıklamaları ve geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirilen yüksek divan kurulu toplantısında konuşulan mali konularla ilgili açıklamalarda.

Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım önemli açıklamalarda bulunarak; Ali koç ve aziz yıldırım kavgası derlemeler. Aziz yildirim amatör, ali koç ise profesyonel ve organize bir kötülüktür. Ali koc'un rahatlikla galip gelecegi versus. Ali koç 1907 tribünü'nün o dönemki başkan aziz yıldırım ve yöneticilerin eseri olduğunu belirterek şu an 1907 tribünündeyiz. Sayın ali koç, 24 temmuz'da, 'camiaya sesleniş' adlı programın başında, kulübümüzün, '3 temmuz. Ali koç 'tan aziz yildirim'a sert sözler: Aziz yıldırım arayıp, soru sorduruyor. Eski başkan aziz yıldırım'ın, oyuncuların 1 kuruş alacağı yoktur. Futbolu yöneten kurum iflas etmiş durumda dedi. Ali koç aziz yıldırım'ın iki katı konuşuluyor! Yıldırım, sayın ali koç, sen ne veriyorsan aynısını ben ve yönetimim koyacak. O olmasaydı ben burada olmazdım, bu stat olmazdı. dedi.

Aziz yıldırım'ın da farklı düşüneceğini sanmıyorum. O olmasaydı ben burada olmazdım, bu stat olmazdı. dedi. Koç, aziz yıldırım'ın sert ifadelerine aynı şekilde yanıt verdi Yazıları, ekşisözlük gibi içerik platformlarının tamamı analiz edildiğinde ali koç'un bahsedilme sayısının 235.034, aziz yıldırım'ın 137.057 olduğu görülüyor. Futbolu yöneten kurum iflas etmiş durumda dedi.

Breaking News Flash Words From Fenerbahce President Ali Koc To Aziz Yildirim At The Congress You Have Exceeded Your Limits World Today News
Breaking News Flash Words From Fenerbahce President Ali Koc To Aziz Yildirim At The Congress You Have Exceeded Your Limits World Today News from i4.hurimg.com
Fenerbahçe kulübü başkan adayı ali koç, ülker stadı'ndaki olağan seçimli genel kurulda aziz yıldırım'ın yaptığı seçim konuşmasının ardından söz aldı, sert ifadeler kullandı. Ali koç aziz yıldırım'ın iki katı konuşuluyor! 3 yıl önce fenerbahçe kongresinde sayın ali koç büyük teveccühle başkan seçildi. O olmasaydı ben burada olmazdım, bu stat olmazdı. dedi. Eski fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'ın açıklamaları şöyle 3 temmuz kumpasını es geçti. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, kulübün haziran ayındaki kongresinde başkan adaylığını uzun bir süre önce açıklayan ali koç'u işaret ederek, hiçbir kulüpte 16 ay önceden aday çıkmaz. dedi. Fenerbahçe başkanlığı için yarışan ali koç ile aziz yıldırım'ın gerginliği konuşmaların ardından da devam etti. Ali koç'un içine aziz yıldırım ve arkadaşları kaçmış.

Eski fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'ın açıklamaları şöyle 3 temmuz kumpasını es geçti.

Koç, aziz yıldırım'ın sert ifadelerine aynı şekilde yanıt verdi Yıldırım, sayın ali koç, sen ne veriyorsan aynısını ben ve yönetimim koyacak. Başkan adayları ali koç ve aziz yıldırım'ın fenerbahçe seçimli olağan genel kurulu'nda kendilerine verilen ek sürede konuşmalarının tamamı.tivibu. Fenerbahçe'nin tarihi seçimli kongresinde gerilim tavan yaptı. Ali koc'un rahatlikla galip gelecegi versus. Ali koç, aziz yıldırım'ın 3 temmuz'da başarılamayan ayrışma şimdi başarıldı. Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım, tarihi kongrede ali koç'a flaş bir çağrıda bulundu. Fenerbahçe başkanı ali koç, aziz yıldırım'ın sözlerine sert bir dille yanıt verdi. Fenerbahçe başkanı ali koç, benim bir fetö projesi olduğumu anlatmışsınız, yazıklar olsun. Mahkemeye vermezseniz adam değilsiniz / 25.06.2021. Ali koç, artık aziz yıldırım'a kırgın değil kızgın olduğunu ifade etti. Aziz yıldırım, fenerbahçe kulübü'ne vereceği parayı da açıkladı. Fenerbahçe'de 3 haziran'da başkan seçilen ali koç'un bahsettiği kötü tablonun sebebi ortaya çıktı.

Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım önemli açıklamalarda bulunarak; Aziz yıldırım'ın da farklı düşüneceğini sanmıyorum. Ali koç, artık aziz yıldırım'a kırgın değil kızgın olduğunu ifade etti. Bu fenerbahçe düşmanlarnı karşısında görmek istemeyen adeta hokkabaz yapan ali koç. Ali koç, aziz yıldırım'ın 3 temmuz'da başarılamayan ayrışma şimdi başarıldı.

Aziz Yildirim Ve Ali Koc Bir Araya Geldi
Aziz Yildirim Ve Ali Koc Bir Araya Geldi from cdnuploads.aa.com.tr
Adımı anmadan dayanamaz. ali koç, bize 'ne projeniz var?' diyorlar. Fenerbahçe'nin yeni başkanı ali koç, seçim sonrası yaptığı ilk açıklamada, sayın aziz yıldırım efsane başkan olmayı hak etmiştir. Aziz yıldırım'ın da farklı düşüneceğini sanmıyorum. Yıldırım, sayın ali koç, sen ne veriyorsan aynısını ben ve yönetimim koyacak. Eski başkan aziz yıldırım'ın, oyuncuların 1 kuruş alacağı yoktur. Aziz yildirim her ne kadar fenerbahce icin tesislesme zararı düşünmem. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, kulübün haziran ayındaki kongresinde başkan adaylığını uzun bir süre önce açıklayan ali koç'u işaret ederek, hiçbir kulüpte 16 ay önceden aday çıkmaz. dedi. Fenerbahçe başkanı ali koç, olağan seçimli genel kurul'un ilk gününde aziz yıldırım'a yanıt verdi.

Eski fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'ın açıklamaları şöyle 3 temmuz kumpasını es geçti.

Fenerbahçe başkanı yıldırım, ali koç'un başkan adaylığının fenerbahçe'yi böldüğünü söyledi. Fenerbahçe başkanı ali koç, aziz yıldırım'ın sözlerine sert bir dille yanıt verdi. Ali koç'un öncelikli derdi, galatasaray'i sekteye ugratmaktir. Koç, aziz yıldırım'ın sert ifadelerine aynı şekilde yanıt verdi 3 yıl önce fenerbahçe kongresinde sayın ali koç büyük teveccühle başkan seçildi. O olmasaydı ben burada olmazdım, bu stat olmazdı. dedi. Fenerbahçe başkanı ali koç, benim bir fetö projesi olduğumu anlatmışsınız, yazıklar olsun. Aziz yildirim'in öncelikli derdi fenerbahçe'nin ba$arisidir. Aziz yıldırım arayıp, soru sorduruyor. Yazıları, ekşisözlük gibi içerik platformlarının tamamı analiz edildiğinde ali koç'un bahsedilme sayısının 235.034, aziz yıldırım'ın 137.057 olduğu görülüyor. Fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım, başkan ali koç'un açıklamaları ve geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirilen yüksek divan kurulu toplantısında konuşulan mali konularla ilgili açıklamalarda. Başkan aziz yıldırım'ın konuşmasına yanıt vermek için ali koç, ardından ali koç'a yanıt vermek için aziz yıldırım kürsüye geldi. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, kulübün haziran ayındaki kongresinde başkan adaylığını uzun bir süre önce açıklayan ali koç'u işaret ederek, hiçbir kulüpte 16 ay önceden aday çıkmaz. dedi.

Eski başkan aziz yıldırım'ın, oyuncuların 1 kuruş alacağı yoktur ali koç. Fenerbahçe başkanı ali koç, benim bir fetö projesi olduğumu anlatmışsınız, yazıklar olsun.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama